maandag 4 februari 2008

Porch

Afgelopen zomer was het dan zover, mijn jeugddroom werd gerealiseerd. Een echte veranda met schommelbank. Het is een heerlijke plek geworden waar we na het eten even lekker kunnen uitbuiken of waar je met een kopje koffie gaat zitten dagdromen.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu begrijp ik alle verhalen over jullie woning, de uitstraling, het enthousiasme, de details alles is prachtig. Heel veel zomerse dagen met een mooi glas wijn toegewenst.
Frits

Anoniem zei

Hoi Yvonne,
wat leuk om bij jullie cottage op visite te zijn. Geweldige foto's, prachtig!!
Leuk om te zien dat jullie ook zo blij zijn met jullie veranda. Wij zijn ook heel vaak op de onze te vinden.Ik beloof je om regelmatig te kijken op je blog. Groetjes van Truda vanuit Kings Cottage.

Anoniem zei

Wauw...(stil van)

per toeval op je site maar kom echt vaker kijken. Ik ben nog maar een beginner met "verzamelen en inrichten :)"
groetjes Issa

I. zei

Hallo Yvonne,
ik heb net je blog ontdekt...super! En je hebt ook een porch :-) Dat was een droom van mij en oh, wat ben ik blij dat we er nu ook hebben.
Ik ga je blog bij mijn favo's zetten, hoor!
Fijn weekend, groetjes van Isabel

Anoniem zei

heeeee mama(K) wat is je blog toch weer leuk,, whahahah maar wil ja aub een andere foto van ons doen in plaats van die lelijke foto,, please whahahaha ik lijk er net een zombie!! maarja ik ben nu op school maar ik ga maar weer wat anders doen

doei mama( kuss ) zie je vanmiddag

Anoniem zei

wat hebben jullie een heerlijk huis, super zeg..
en die veranda van jullie is echt een romantisch plaatje.

ann zei

dag Yvonne, proficiat met uw woning en site het is echt super!!die nederlanders kennen erwat van. wij Ilse en Ann uit Brugge zijn fans van nederland alsook van de landelijke stijl. Wij wonen nu een jaartje in ons nieuwbouw huisje en zouden graag een porch plaatsen ook een droom van mijnentwege. Deden jullie dit zelf?