dinsdag 19 februari 2008

Plaatsen van een reactie

Wil je een reactie plaatsen, maar weet je niet goed hoe? Ik merk dat veel mensen niet weten hoe dit moet. Hier een uitleg: Klik bij een foto op reactie, schrijf een bericht en onderteken met je eigen naam, dan typ je de letters die in een rare vorm staan geschreven over en klik je op anoniem dan op publiceren reactie en klaar is kees. Succes!

2 opmerkingen:

Lilla Blanka zei

I don´t understand the dutch in this post, but I do think the sofa picture below is very cosy..! :)
Take care,
Mia

Anoniem zei

Hé, wat leuk een nederlandse blogger op mijn zweedse beeldscherm.
Ben nieuw in de bloggwereld die er geweldig uitziet in mijn ogen. Dit is dan ook mijn eerste reactie die ik naar een blogger stuur, wist inderdaad niet hoe dat moest. Dank je voor de uitleg.
Ik ben langzamerhand bezig om zelf ook een blogger op te zetten.
Ben nogal eens te bang om gewoon dingen aan te pakken. Sommige dingen lijken soms er groot maar als je er dan aan begint lijken ze heel erg eenvoudig te zijn. We proberen het gewoon.
Ik heb het afgelopen najaar een eigen homepage opgezet nou dan kan ik dit ook.
Als je nieuwsgierig bent kun je een kijkje nemen; www.idemakeriet.se
Zoals je begrijpt ben ik Nederlandse en verhuisd naar het mooie Zweden. Ben daar na 8 jaar ronddobberen een winkel begonnen en heb het daarin super naar mijn zin.
Goed ik stop ermee, zie ineens dat de klok niet stil heeft gestaan.
Trouwens erg sfeervol bij jullie thuis! Je hebt wel kijk op mooie dingen. Bedankt voor het kijken en de inspiratie. Groetjes Gerda